Vogelpoep

U heeft het ook vast wel eens mee gemaakt. Net de auto door de wasstraat gehaald en voordat u thuis bent zit er al weer een vieze witte vlek op uw glimmende lak. Vogelpoep overkomt iedereen.

Lakschade door vogelpoep

De lak van uw auto heeft als eigenschap dat het bij temperatuurwisselingen van samenstelling veranderd. Het zet uit, en het krimpt weer. Het gedeelte van uw autolak dat bedekt wordt met vogelpoep verandert niet van samenstelling. Met als gevolg dat het lijkt alsof er - bij het verwijderen van vogelpoep - een doffe en beschadigde plek achterblijft. Lakschade. Vaak is deze plek goed te behandelen zonder dat hier al teveel tijd in gaat zetten. Kom dus snel naar Schadenet Bourguignon.

Vogelpoep verwijderen

Verwijderen vogelpoep meteen van uw autolak zodra u het merkt. Doe dit dan vooral niet vegend. Week er een stuk keukenpapier op en dep de restanten vogelpoep voorzichtig af. Bij vegen kunnen er krassen ontstaan. Kom voor meer informatie en tips gerust even langs bij Schadenet Bourguignon.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak