Over Schadenet Bourguignon

Schadenet Bourguignon (Bourguignon Autoschade) is sinds begin 2017 lid van Schadenet, maar heeft al decennia aan ervaring in autoschadeherstel.

Schadenet Bourguignon is ontstaan na het samenvoegen van Schadenet Stokvis Leeuwarden en Bourguignon Autoschade in Leeuwarden (voorheen Care). “Hier zullen onze klanten niets van merken. We blijven gewoon geopend en het bedrijf wordt gecontinueerd met dezelfde vertrouwde gezichten als voorheen. Ook de gestuurde schadestroom afkomstig van verzekeraars en leasemaatschappijen loopt probleemloos door. Het enige dat verandert is dat we verder gaan onder de franchiseformule van Schadenet."

“Door onze bedrijven samen te voegen hebben klanten nu één Schadenet vestiging in Leeuwarden. Onze vestiging aan de Jupiterweg 5 heeft ruim voldoende capaciteit om alle klanten van beide bedrijven te bedienen. Niet alleen de klanten, maar ook het personeel van Stokvis verhuist mee. Dus ook zij blijven bediend worden door dezelfde mensen.”

Heeft u autoschade in de regio Leeuwarden? Schadenet Bourguignon is dan het juiste adres.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak